Partituren in de kijker

In onze partituurcatalogus kan je composities inkijken, beluisteren, vrij downloaden en onder je zangers verspreiden via afdruk of tablet.

Nicolas De Cock

A World Wide Christmas Special

SATB en kinderkoor met piano
Martijn Dendievel

When there is peace

SATB a capella
Koen Vits

Maria door het doornwoud trad

SAB a capella
Liesbeth Decrock

Fruit salad for the choir

SATB met piano
Lucien Posman

Litanie

Litanie
SATB a capella

Repertoirenieuws

Repertoirenieuws, vieringen van componisten uit Vlaanderen, creaties van nieuw werk, nieuwe aanwinsten in onze bib, dirigenten stellen hun favoriete werk voor...

Peter Pazmany lanceert O Rosa Bella, een koorwerk voor SATB. De eerste 10 koren krijgen de partituur van het werk gratis toegestuurd.
Martin Slootmaekers uit Alken is de eerste winnaar van de Prijs Jos Mertens voor nieuwe koormuziek in het Nederlands.
De grote baas van de NIR (huidige VRT) gaf elk jaar met kerst een speech omkaderd door een mooi kerstlied. Hij hoorde de opname van Susa Ninna en koos er prompt voor.
Christmas Carols, elk koor heeft er jaarlijks wel enkele op het repertoire. Er zijn enorm veel arrangementen geschreven van Engelse kerstliederen. Wij stellen je graag In the bleak midwinter voor, geschreven door Harold Darke.

Choral music from Flanders

In ons YouTube kanaal Choral Music from Flanders verzamelen we de mooiste koormuziek uit Vlaanderen. Abonneer je zeker op ons kanaal.


Martijn Dendievel (°1995) toonde van kleins af aan een grote interesse voor muziek, en is vandaag uitgegroeid tot een muzikale duizendpoot. 
Koen Vits is koordirigent en componist van voornamelijk koorwerken. Hij is de bezieler van het project Koor kontra koorona.

Bezoek onze bibliotheek

Koor&Stem heeft een unieke muziekbibliotheek met ca. 190.000 originele koorpartituren van uitgevers uit heel de wereld. Sinds jaar en dag komen dirigenten naar de bibliotheek voor repertoireadvies.

Bibliotheek bezoeken Online catalogus