Partituren in de kijker

In onze partituurcatalogus kan je composities inkijken, beluisteren, vrij downloaden en onder je zangers verspreiden via afdruk of tablet.

Liesbeth Decrock

Fruit salad for the choir

SATB met piano
Kurt Bikkembergs

Listen - SATB

SATB met piano
Jan Van Outryve

Ik proef het land

kinderkoor met piano
Lucien Posman

Litanie

Litanie
SATB a capella
Chris Dubois

Ik zag Cecilia komen

SATB a capella

Repertoirenieuws

Repertoirenieuws, vieringen van componisten uit Vlaanderen, creaties van nieuw werk, nieuwe aanwinsten in onze bib, dirigenten stellen hun favoriete werk voor...

Proficiat Jan Van de Roost, Maarten Van Ingelgem, Hans Helsen en Vigdis Hansa Elst!
Sutdiecentrum voor Vlaamse Muziek is op zoek naar historische foto’s van Vlaamse componisten en musici.
Hier kan je stapsgewijs de body percussion van Listen leren met de hulp van Marleen De Boo
Op woensdag 24 juni gaf Marleen De Boo tijdens een zoomsessie tekst en uitleg bij haar artikel Kinderkoordirigenten in coronatijden.

Choral music from Flanders

In ons YouTube kanaal Choral Music from Flanders verzamelen we de mooiste koormuziek uit Vlaanderen. Abonneer je zeker op ons kanaal.


Lara Denies studeert compositie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Wim Henderickx en Steven Prengels. Ze volgt daarbij koordirectie bij Luc Anthonis als keuzevak. Ze zingt ook zelf, bij Jeugdkoor Waelrant uit Borgerhout.
Stijn Dierckx is zanger, dirigent en componist, veelal als autodidact. In 2020 won hij de eerste editie van de Compositiewedstrijd Vic Nees in de categorie leerlingen DKO met het werk Luce Prima, dat als toevoeging aan en begin van Phenomenae Naturae werd geschreven.

Bezoek onze bibliotheek

Koor&Stem heeft een unieke muziekbibliotheek met ca. 190.000 originele koorpartituren van uitgevers uit heel de wereld. Sinds jaar en dag komen dirigenten naar de bibliotheek voor repertoireadvies.

Bibliotheek bezoeken Online catalogus