Het Geluidshuis stelt voor: Wall of Talent 2016

Het Geluidshuis zoekt componist en arrangeur

Vanaf vandaag tot 10 oktober krijg je de kans om jouw muzikaal talent met ons te delen. Hieronder staan 4 opdrachten kort uitgelegd. Wil je graag aan een van deze opdrachten deelnemen, mail dan naar talent@geluidshuis.be. Wij bezorgen jou daarvoor het nodig materiaal. Het staat je vrij om in te schrijven op één of meer onderstaande items.

Naar wie zijn wij op zoek?


 
1. Liedjescomponist

Je krijgt drie songteksten van de nieuwste, nog niet uitgegeven, titel uit onze reeks Heerlijke Hoorspelen*. Je componeert de muziek voor twee liedjes. Je giet ze in een maquette, zodat een (eventueel niet-muzikale) regisseur ze instant kan beoordelen. Je mag in de stijl van de Heerlijke Hoorspelen componeren, maar dat hoeft niet; als je denkt het lied in een andere leuke richting te kunnen duwen, ben je daar vrij in.
*Een Heerlijk Hoorspel? Jawel! Een bewerking van een bestaand verhaal of sprookje, verteld en gespeeld door getalenteerde acteurs. 79 minuten humor, liedjes, en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 6 tot 106. 2. Arrangeur liedjes

Je krijgt twee liedjes in piano-met-stem-maquette (midi+audio), waar je vervolgens arrangementen voor maakt en die in een maquette giet zodat een (eventueel niet-muzikale) regisseur ze kan beoordelen.3. Componist underscore (te vergelijken met filmcomponist)

Je krijgt twee scènes in audio. Daarvoor score je de muziek, waar je vervolgens maquettes van maakt, zodat een regisseur ze kan beoordelen. Vooraf krijg je instructies over waar de scènes voor dienen en wat er van de muziek verwacht wordt. 4. Arrangeur underscore

Je krijgt twee scènes in audio, met reeds in piano gecomponeerde muziek. Die zet je om in arrangementen, die je in maquettes uitwerkt, die een regisseur kan beoordelen.

 

Deel deze pagina

Reageer

Login of registreer om te kunnen reageren