Hoe stellen dirigenten hun koorrepertoire samen?

Voor een onderzoek naar koormuziek uit Vlaanderen in samenwerking met een masterstudente van de Universiteit Antwerpen, doen wij een oproep naar dirigenten en dirigentes. Je neemt deel aan een interview dat peilt naar de invloeden op het selectieproces van je koorrepertoire.  

Het doel van dit onderzoek is het systematisch in kaart brengen hoe een dirigent het repertoire voor een koor samenstelt. Wat zijn de doorslaggevende factoren? En wie heeft welke invloed op de keuze? We zoeken dirigenten van verschillende types koren: kinderen, jeugd, volwassenen... Het genre waarin jullie zingen mag gaan van ik zag twee beren broodjes smeren in een a capella herwerking, tot Mendelssohn’s Elijah. Heel divers dus.

Zie je het zitten om maximum 45 minuten van jouw tijd te geven aan ons onderzoek? Vul dan dit formulier in en we contacteren je graag verder. Het interview zal uiteraard digitaal plaatsvinden, via Skype of Zoom. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Barbara Verbergt, een masterstudente Meertalige Professionele Communicatie van de Universiteit Antwerpen. Meer info en vragen via barbara.verbergt@gmail.com 

Alvast dank voor jullie respons!

CONTACTFormulier invullen

Deel deze pagina

Reageer

Login of registreer om te kunnen reageren