Voor iedereen wat wils

Een bundel die iedereen zal bekoren is Sing along, Sing together! The Open Singing Choir Songbook. De compilatie bevat 166 liederen die uitermate geschikt zijn voor Open Singing, het samen zingen dat noch repetitie noch concert is.

Het leuke aan Open Singing is dat het leeftijd, stijl en cultuur overstijgt. En dat betekent ook dat je met zeer gevarieerd repertoire aan de slag gaat. De bundel verzamelt canons (I like the flowers, Calypso), wereldliederen (laila, Evening rise, Vem kan segla), klassieke koorliederen (Come ye sons of art, Immortal Bach, Guten Abend, gut'Nacht), kerstliederen (Joy to the world, Cantique de noël), gospel (Yes Lord yes), blues, jazz (a loop song) , rock, pop (Lemon tree, Tears in heaven) en evergreens (Autumn leaves).
Aan het einde van de bundel wordt beschreven hoe je een open singing met succes opbouwt. De bundel is bruikbaar voor tal van doelgroepen: volwassenen, jongeren, kinderen, families, gelijke stemmen. Een handige tabel achteraan het boek somt alle stukken op en geeft aan met wie je welk stuk het beste zingt.
Een must have. Uitgegeven bij Edition Peters.

Deel deze pagina

Reageer

Login of registreer om te kunnen reageren